Ammattiosastomme

Tehyn Heinolan kaupungin ammattiosaston jäsenet työskentelevät pääasiassa Heinolan kaupungilla.  Ammattiosastossa on n. 220 jäsentä eri ammattiryhmistä.

Vuonna 2012 profiloiduimme pääosin kunta-ammattiosastoksi, Tehyn linjauksen mukaisesti. Ammattiosastossamme olleet yksityissektorin jäsenet siirrettiin Tehyn toimesta alueelliseen Tehy yksityiseen ammattiosastoon. Näin pyritään parantamaan myös yksityisektorilla työskentelevien edunvalvontaa.

Tehyn ja ammattiosastojen sääntöjen mukaan Tehyn varsinaisiksi jäseniksi voivat kuulua terveydenhuollon tai terveyden- ja sosiaalihuollon ammattitutkinnon suorittaneet.

Olemme aktiivinen ammattiosasto, järjestämme toimintaa tasapuolisesti edunvalvonnan sekä jäsenhankinnan että virkistyksen ympärille. Toivomme palautetta toiminnastamme, jota voi laittaa palaute osion kautta.  

Tehyn jäsenyys kannattaa

Ammattiliittoon kuuluminen on paljon enemmän kuin vain työttömyysturvasta huolehtimista. Tehyn jäseniä yhdistää vahva ammatillisuus. Kaikilla on terveydenhuoltoalan koulutus ja lain suoma ammatinharjoittamisoikeus.

Ammattiosaston ensisijainen tehtävä on jäsenistönsä edunvalvonta ja siinä onnistuminen edellyttää ammattiosaston tavoitteisiin ja toimintaan sitoutunutta jäsenistöä.

Pidä tietosi Tehyn jäsenrekisterissä ajan tasalla. Näin varmistat, että saat Tehystä tulevan postin häiriöttä. Ilmoita myös työsuhteessasi ja elämäntilanteessasi tapahtuneet muutokset, sillä tarvitsemme niitä edunvalvonnassa.